> Novinky ze světa IT

Folio 100 od společnosti Toshiba

Společnost Toshiba zahájila distribuci nedávno ohlášeného multimediálního tabletu FOLIO 100. Přístroj s platformou Android 2.2 nabízí bohaté multimediální zážitky a širokou škálu aplikací i služeb ke stažení z Toshiba Market Place.

Tablet FOLIO 100 s 10,1palcovým kapacitním multidotykovým displejem s jemným rozlišením 1024 x 600 px nabízí bezproblémový, komfortní přístup k zábavě, sociálním sítím a mobilnímu internetu. Díky portálu Toshiba Market Place mohou uživatelé vybírat z nepřeberného množství aplikací rozdělených do jednotlivých kategorií /např. komunikace, hry, cestování a mapy nebo elektronické knihy/.

Mobilní zařízení s rozměry 281 x 181 x 14 mm a hmotností 760 g obsahuje 16 GB vestavěné paměti, podporuje Adobe Flash 10.1 a slibuje sedmihodinovou výdrž baterie. Multimediální tablet Toshiba FOLIO 100 je v České republice k dostání za doporučenou cenu 7990 Kč bez DPH.

Martin Kohout
Technologický nadšenec a elektrotechnik. Poslední výkvět Tesly. Mám zkušenosti v technologiích, energetice a přes 12 let jsou mým koníčkem smartphony s iOS. Sledujte příspěvky také na > YouTube nebo Twitteru.

Doporučeno pro vás >

Komentuj článek