Jak zrušit

Jak zrušit účet na Snapchatu? Máme jednoduchý návod na deaktivaci

Sociální sítě jsou fajn, ale musíme je používat jako dobrého sluhu. Jak zrušit Snapchat není složité, a pokud vás tato sociální síť už nebaví nebo žere mnoho času, můžete s ní jednou provždy zatočit. Stačí použít jednoduchý návod, který vás účtu na Snapchatu zbaví. I dnes jsme si pro vás připravili jeden návod. Tentokrát se podíváme na to, jak trvale zrušit účet na Snapchatu. Díky jednoduchému návodu, který vám popíšeme krok za krokem, si nemusíte lámat hlavu jak na to.

Rovnou všechny? Můžete pak zrušit i jiné sítě

Pokud chcete zrušit vaši celou diskografii na sociálních sítích, můžete využít i další návody. Můžeme pokračovat – jak rychle zrušit účet na Facebooku, jak deaktivovat účet na Instagramu, jak smazat účet na Googlu včetně dat.

Jak zrušit účet na Snapchatu? Máme jednoduchý návod na deaktivaci
Jak zrušit účet na Snapchatu? Máme jednoduchý návod na deaktivaci

Pusťme se do samotné deaktivace:

  • 1) Nejprve se na libovolném prohlížeči musíme dostat na tento odkaz –
    https://support.snapchat.com/delete-account.
  • 2) Na stránce, která se nám otevře, zadáme naše uživatelské jméno a heslo.
  • 3) Potvrďte Captchu a klikněte na možnost „Odeslat“.
  • 4) Stránka vás vyzve, abyste znovu zadali své přihlašovací údaje a heslo.
  • 5) Po zadání údajů klidněte na „Pokračovat“.
  • 6) Nyní musíte počkat 30 dní na deaktivaci a následné smazání vašeho profilu.

Během těchto dní můžete kdykoliv vaši akci zrušit. Ale po daných 30ti dnech již nebude nikdy možno účet obnovit. Zrušení účtu si tedy důkladně promyslete. Můžete si poté samozřejmě účet znovu založit, ale už ne na stejnou emailovou adresu. Hodně štěstí.

Jak zrušit nebo deaktivovat Facebook? Máme rady jak jej rychle zrušit

Jak zrušit modrý Facebook? Přemýšleli jste někdy tedy nad tím, že byste váš profil na Facebooku odstranili? Chcete to udělat, ale nevíte jak na to? Nevadí, dnes se na to podíváme trochu hlouběji a poskytneme vám návod jak váš profil deaktivovat nebo odstranit nadobro.

Z Facebooku se můžete nechat odstranit dokonce dvěma způsoby. Jeden z nich je dočasný a ten druhý trvalý. Je tedy jen na vás, pro kterou variantu se rozhodnete. Pokud se rozhodnete pro první způsob, tedy takzvanou deaktivaci účtu, pak na Facebooku nebudete dohledatelní a nebudete jej moc používat, nicméně to platí pouze do doby, kdy se rozhodnete vrátit. A jedním kliknutím opět svůj profil oživíte.

Jak zrušit nebo deaktivovat Facebook? Máme rady jak jej rychle zrušit
Jak zrušit nebo deaktivovat Facebook? Máme rady jak jej rychle zrušit

Deaktivaci profilu na Facebooku provedeme jednoduše

Po úspěšném přihlášení na tuto sociální síť se stačí dostat do nastavení (https://facebook.com/settings), rozkliknete záložku Obecné -> Správa účtu a po pravé straně uvidíte možnost Upravit. Zde se vám otevře několik funkcí, mezi kterými najdete i námi hledanou Deaktivaci účtu. Po úspěšné deaktivaci odeberete ze sociálních sítí naprostou většinu vašeho obsahu. Ale některé údaje, jak píše samotný Facebook zde zůstanou. Mělo by se jednat o soukromé zprávy, nebo vaše jméno v seznamech přátel.

Deaktivace tedy spočívá v tom, že se na síti stanete víceméně neviditelnými. A jelikož při této akci stále zůstává veškerý obsah od vás na serverech Facebooku, tak je kdykoliv možno jej aktivovat zpět. Samozřejmě je možné odstranit účet i trvale, ale to už je o něco složitější. Toto rozhodnutí je trvalé a nezvratné, proto pokud se k tomuto kroku uchýlíte, máte ještě předtím možnost si stáhnout veškerá data, se kterými jste po celou dobu pracovali. Všechny fotky, texty, zprávy. To vše jde stáhnout do vašeho PC za pomocí jednoduchého nástroje, který poskytuje samotný Facebook. Pokud o vaše data nemáte zájem, pak tento krok přeskočte a vrhneme se na trvalou deaktivaci.

Jak trvale zrušit účet na Facebooku?

Tuto funkci byste těžko hledali na svém profilu, protože je dokonale schovaná a mohlo by vám trvat i několik desítek minut, než na ni sami omylem narazíte. Proto doporučujeme použít tento odkaz, který vás přesměruje tam, kam potřebujete (https://www.facebook.com/help/delete_account).

Nyní už jen musíte několikrát potvrdit, že opravdu chcete nenávratně váš účet odstranit, zadat několikrát heslo a opsat CAPCHA kód. Po úspěšném proklikání započne samotné odstraňování, které trvá 90 dní a nelze nijak urychlit. Během tohoto odpočtu máte možnost si vše ještě rozmyslet a účet obnovit. Pokud ovšem celých 90 dní uplyne, pak je váš účet konečně nadobro pryč a už nikdy nepůjde založit ze stejného emailu.

Aplikace Gmail na Androidu konečně umí zrušit odeslaný mail

Aplikace Gmail na Androidu konečně umí zrušit odeslaný mail. Gmail na Androidu konečně dostává užitečnou funkci, která se může někdy hodit komukoliv z nás. Dostaneme možnost během několika málo vteřin vrátit již odeslaný email. Tato funkce byla dostupná na verzi pro počítače již několik let, ale na Android stále ne a ne dorazit. Konečně jsme se dočkali a nyní i zde máme možnost zrušit již odeslaný mail.

Aplikace Gmail na Androidu konečně umí zrušit odeslaný mail
Aplikace Gmail na Androidu konečně umí zrušit odeslaný mail

Abychom mohli odeslaný email zastavit

Určitě to znáte každý. Omylem jste si spletli adresáta, zapomněli jste poslat přílohu, nebo jste si jen na poslední chvíli všimli, že je třeba něco upravit. Díky nové funkci dostaneme pár vteřin na to, abychom mohli odeslaný email zastavit. Jediné, co pro to budeme muset udělat, je rychle zmáčknout na „undo“ a mail, který se již zdál být odeslaný, se vrátí zpět. Pokud máte tedy aktualizovaný Gmail na verzi 8.7 a výše, pak je zde tato funkce konečně i pro vás.