SoftwareZe světa IT

Nejlepší antiviry pro Android (9/2016)

av test 3 2015

Bezpečnost na Androidu je pro uživatele klíčovým parametrem při používání telefonu. Hrozby jsou prakticky na každém kroku. V tomto článku jsme si pro vás připravili deset nejlepších antivirů pro operační systém Android. Jedná se o test provedený v září letošního roku, ale i tak si myslíme, že bude ještě dnes objektivní. Společnost data nevydává tak často. Jak antiviry v testech bezpečnosti dopadly? Hodnotící data dodává společnost AV-Test.org.

Pro systém iOS moc antivirů nenajdeme, ač se samotný Apple chlubí, že pro iOS antivirový program nepotřebujete. Jaký antivir nainstalovat na svůj telefon s Androidem si povíme. Z první desítky nám vypadl starý dobrý antivir od společnosti ESET (ESET Mobile Security pro Android), ten se usídlil až na čtrnáctém místě. V tabulce aktuálních a bezpečných antivirů tedy není. Zajímavou prvničkou v testech antivirů se stává Intel Security McAfee Mobile Security, který se umístil na velice zajímavém místě.

test-antiviru-andrid-9_2016

Ty nejlepší a nejbezpečnější antiviry pro Android (9/2016)

Vody bezpečnosti v České republice však znají jiné antiviry. Například Avast či AVG (AVG AntiVirus pro Android). Nedávno však AVG dostálo akvizice, bylo odkoupeno společností Avast. V globálním pohledu se oba antiviry budou tvářit do budoucna jako jeden. Nové AVG PRO máte k dispozici na 30 dní zdarma. Navíc si je můžete kdykoli zakoupit přímo v aplikaci. V důsledku také záleží na celkových prioritách uživatele. Má rád rychlou kontrolu celého zařízení nebo provoz bez zásahu uživatele?

Konec roku 2015 přináší nejlepší antiviry pro Android

Každý antivir toho nabídne poměrně dost, jde o to, co vám přesně v zařízení sedne. Máte zájem o přehledné menu a nebo propracované skenování telefonu? Důležitá je samozřejmě celková bezpečnost. Pokud antivir poměrně dost vytěžuje telefon, nejedná se o dobrý antivir. Vše má své pro a proti, důležitý je dobrý poměr výkonnosti v zařízení a vliv na akumulátor. Ještě lepší je pak osobní zkušenost či doporučení. Podělte se do komentářů jaký antivir používáte ve svém smartphonu. Děkujeme.

Zdroj: AV-test.org

MŮŽE SE VÁM TAKÉ LÍBIT ▼

Komentuj ▼

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Více článků ► Software